Presentatie Koningspaar 2017 Cliff Smeets en Anouk Engel 27-04-2017

14-05-2017 16:56

       

Zoals jaarlijks traditie is bij schutterij St Martinus Holtum presenteert de nieuwe koning of het nieuwe koningspaar zich met Koningsdag aan de schutterij.

Dit jaar zijn geweerdrager Cliff Smeets en marketentster Anouk Engel het koningspaar van schutterij Sint Martinus Holtum.

Donderdag 27 april trok de schutterij naar het huis van de Koning, Velgraafweg 27 te Holtum, waar het koningspaar gereed stond om hen ,bij aankomst van de schutterij, zich bij de schutterij te voegen.

Ter ere van Koningsdag werd er vervolgens na terugkomst op de Markt nog een rondgang door het dorp gemaakt met Muziekgezelschap “Juliana” en  schutterij Sint Martinus met in het midden het nieuwe Koningspaar.

Zij werden vergezeld door de jeugd met hun mooi versierde fiets, bolderkar of ander vervoermiddel en de inwoners van Holtum.

Na de rondgang door het dorp met de kleurrijke stoet werd nog een hapje gegeten en menig pilsje gedronken in café D'n Aezel op het koningspaar Cliff en Anouk.

Wij wensen Cliff en Anouk veel succes tijdens de komende schuttersfeesten dit seizoen.

Voor de fans en geïnteresseerden voor onze schutterij volgen hieronder de data van de schuttersfeesten van 2017: 7 mei Montfort, 28 mei Nattenhoven, 2 juli OLS Merkelbeek, 16 juli ZLF Voerendaal, 13 augustus Slek-Echt en 3 september Grevenbicht, Eendracht.   

Heeft U interesse in onze vereniging dan kunt U zich wenden tot een van onze leden of kijk eens op onze website: www.stmartinusholtum.nl, u kunt ons ook op Facebook vinden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom.