Liesan wint "BESCHERMHEER WISSELKRUIS"

31-12-2015 00:00

Na een spannende wedstrijd op onze schietlocatie ’t Elzebrook is Liesan van der Naald er in geslaagd het “Beschermheer Wisselkruis” te bemachtigen.

 

Daarmee mag Liesan zich ook persoonlijk kampioen 2015 van St. Martinus Holtum noemen. In de laatste schietronde schoot ze alle bölkes er af. Titelverdedigster Hetty van Wordragen werd tweede en Scott Smeets derde.

 

Onze beschermheer mr Cas van Heugten mocht na afloop bij Liesan het Wisselkruis opspelden en vervolgens aan Liesan, Hetty en Scott respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs overhandigen, die Cas ter beschikking stelde. Jasper van Wordragen en Con Coumans vielen net buiten de prijzen met een eervolle vierde en vijfde plaats.

Na afloop was het met ruim twintig aanwezigen onder een aangename zonneschijn nog een aantal uurtjes gezellig. Ook al konden een aantal schutters door andere verplichtingen niet aanwezig zijn was het al met al een geslaagde dag. Het Wisselkruis schieten blijft hiermee een vast evenement op onze jaarkalender!