Bondsschuttersfeest 26 t/m 28 augustus 2016

07-06-2016 22:26

In het weekeinde van 26 tot en met 28 augustus 2016 organiseert schutterij St Martinus Holtum het vierde Bondsschuttersfeest van dit seizoen. Het voormalige voetbalterrein in Park D’n Dreesj in Holtum wordt daarvoor als feestterrein ingericht.

Op vrijdag 26 augustus is er ’s avonds om 20.00 uur een jubileumsreceptie met aansluitende feestavond. Er is gelegenheid om de jubilarissen van de verenigingen, met name het Keizerspaar, 40 jaar, en de Beschermheer, 25 jaar, te feliciteren en te huldigen.

De schutterij organiseert op zaterdagmiddag de schietwedstrijden op de locatie van haar zustervereniging St Nicolaas Susteren aan de Baakhoverweg in Susteren.

Op zondag trekken de deelnemende schutterijen vanaf 14.00 uur in optocht door het dorp. Aansluitend vinden de terreinwedstrijden en de feestavond plaats op het feestterrein in Park D’n Dreesj. ’s Avonds zal de kampioen van het schuttersseizoen 2016 afgekondigd worden, het belooft een gezellig en spetterend feest te worden. Het feest wordt muzikaal omlijst door het dj-duo Tropicano en de Roepoepers.

De entree is vrij en iedereen is van harte welkom.

            Koningspaar Ron de Wolde en Wendy Toebosch